Utvecklingen av ett mönster

posted in: Teckningar | 0

Ett mönster kan verkligen växa fram på oväntade sätt, som med den här teckningen. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle göra utan började helt enkelt med att teckna upp ett rutmönster. Teckningen publicerade jag i en post på Instagram och ställde samtidigt en öppen fråga, vad ska jag göra nu? Jag fick oväntat många svar!

Ett av alla förslag var att runda alla hörn. Det har jag gjort på tidigare teckningar och gillar resultatet, så rundade hörn blev det.

Sedan var det många som kom med idén att färglägga mönstret. Vissa tyckte att jag skulle skapa en effekt med ett ljusare parti i mitten av varje ruta. Färg blev det men med ett ljusare parti i ena kanten för att skapa en rund, mjuk effekt. 

Så här blev resultatet. Den slutliga teckningen ser verkligen helt annorlunda ut från den första!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *