Sommarresa 2016 – Kuala Lumpur, Malaysia

Blogg, Foto, Resor

Det var så skönt att äntligen landa i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur efter att ha varit på resande fot i 24 timmar. Vi åkte direkt till hotellet och hängde där de första två dagarna. Vi sov gott, tränade, hände vid poolen och åt god mat. Det var en perfekt start på semestern.

Poolhäng i Kuala Lumpur 2016

Efter två nätter bytte vi hotell till ett som låg mitt i smeten, eller i ”The golden triangle” som det centrala området kallas i KL. Efter bara några minuters promenad från hotellet stod vi vid de fantastiska tvillingtornen Petrona Towers och blickade upp på deras glittrande lampor i skymningen. Själv tycker jag de här skyskraporna är bland de vackraste jag har sett.

Petrona Towers i Kuala Lumpur 2016

Sista dagen i KL var supervarm men vi trotsade värmen och besökte fågelparken, en park där flera av de vackra fåglarna får knata runt bland besökarna bäst de vill. Den största underhållningen är så klart utfodringen och fåglarnas tappra försök att stjäla besökarnas fikabröd.

Det var dags att byta storstad mot strandliv. Vi tog ett okristligt tidigt plan till Kuala Terrenganu och åkte därefter båt till ön Redang.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s