Sommarresa 2016 – Redang, Malaysia

Blogg, Foto, Resor

Det var dags att röra sig från Kuala Lumpurs storstadspuls och byta miljö till skönt strandliv. Vi tog ett tidigt flyg till Malaysias östkust och hoppade därefter på en båt till ön Redang.

Om man läser om Redang på nätet så står det att ön är känd för sitt kristallklara vatten och sina vita stränder. Det stämmer alldeles utmärkt. Sanden var dessutom sval att gå på, det är den allra bästa sanden. Vi slapp springa gatulopp från solstolen ner till havet!

Vi testade två olika stränder, den ena var mer avsides och den andra kantades av flera hotell och resorts. Båda stränderna var helt underbara. På den ena stranden bodde det rätt många människor men de var inte på stranden, troligtvis var de ute på utflykter. Vi badade, låg under parasoll i skuggan och läste (vi sov kanske lite också) och sedan åt vi god mat på kvällen och sedan började vi om nästa dag. Det var perfekt.

Vi kom ner i varv och kände att livet var ganska perfekt för stunden. Men efter ett tag börjar det ändå krypa i kroppen och vi började längta efter lite liv och rörelse. Det var dags att hoppa på ett nytt flyg mot nya äventyr!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s