Sommarresa 2016 – Saigon

Blogg, Foto, Resor

Från Hoi An, en liten mysig gammal hamnstad till Saigon, en modern storstad i ordnat kaos. Kontrasterna är lika viktiga som lugnet, maten, människorna och kulturen på en resa. Nu var det dags att skruva upp tempot ordentligt. Saigon, eller Ho Chi Minh City, är en livlig miljonstad i södra Vietnam med mängder av bilar, mopeder, människor, turister, marknader med billigt krimskrams och dyra varuhus. Gammalt och nytt möts i en härligt mix och det är en fantastisk upplevelse att promenera runt i centrala Saigon.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s