Duros lansering av tapetkollektionen Spira

Blogg, Inredning

I torsdag bjöd Duro in till pressvisning för att visa upp sin nya tapetkollektion Spria. Majoriteten av mönstren är hämtade från naturen med bladrankor och blommor. Men här finns även grafiska mönster och medaljonger för den som önskar det. Flertalet mönster fungerar fint på alla väggar i ett rum men här finns även färgstarkare mönster som gör sig bra som fondvägg. Färgerna är ljusa och går främst i beige, vitt, blått och grönt.

Spira är en fin tapetkollektion som går i klassisk Duro-stil. Den överraskar inte men den är tidlös vilket är en stor fördel då man kan leva med tapeterna länge innan man tröttnar och vill tapetsera om igen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s