Favorit i repris

Blogg, Mina teckningar & målningar

Jag börjar få ihop en liten samling ädelstenar! Den här gången har jag målat en Zultanite, en ädelsten som enbart finns i Anatolia i Turkiet. Tydligen skiftar stenen färg från kiwi till champagne till ljust lila-rosa beroende på om man är inne eller ute, om det är inomhusbelysning eller levande ljus. Jag tycker färgerna är helt underbara!

Faktum är att jag redan har målat just den här stenen tidigare, men då använde jag akvarellpennor. Jag föredrar den här versionen i akvarell, färgerna blev mycket bättre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s