Dekorativ safir i akvarell

Blogg, Mina teckningar & målningar

Jag har helt fastnat, jag kan inte sluta att måla ädelstenar! De är riktigt roliga att måla. De växer fram fasett efter fasett och får ett härligt djup. Den senaste stenen som jag har målat är en blå safir. Den var faktiskt rätt svår. Jag antar att det har att göra med alla mörka partier. Men jag är ändå nöjd med slutresultatet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s