November blev en månad som fylldes med doodles

Blogg, Mina teckningar & målningar

November har varit en riktig kluddermånad, då jag har tecknar massor av mönster. Det är himla roligt och jag misstänker att det där blocket, som jag använder för att teckna i, kommer fyllas med ännu fler doodles! Det blev en akvarell också i november, i form av ett diamanthjärta. Nu ser jag fram emot december som alltid är en riktig pysselmånad.

November doodles

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s