Tack och adjö Happy!

Blogg

Igår gjorde jag min sista dag på Happy Homes. Sammanlagd har jag arbetat inom kedjan i nästan nio år; först 4 år på Happy Homes Runes Färger i Västerås och sedan nästan 5 år på huvudkontoret. Det känns lite overkligt att lämna något så välbekant bakom sig. Jag har fått med mig så mycket ny kunskap, så många nya vänner och så många underbara minnen! Men snart är det dags att ge sig ut på nya äventyr, direkt efter nyår till och med!

Happy Homes

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s