Årets första teckning

Blogg, Mina teckningar & målningar

Årets första teckning blev ytterligare en prickteckning och återigen blev det ett skogsmotiv och ännu en gång placerade jag motivet i en cirkel. Det låter som en upprepning och det är det, men jag kan inte låta bli att måla dessa motiv. De är helt enkelt alldeles för roliga för att ge upp!

2016 blev verkligen ett kreativt år, med massor med nya teckningar och målningar, främst ädelstenar och prickteckningar. Målet för 2017 är att få till en webbshop där jag kan börja sälja några tryck av mina teckningar. Vad tycker du, skulle den här teckningen kunna hamna i webbshoppen?

Prickteckning, skog 20170101

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s