Nya mönstrade tapeter från Morris i sovrummet

Blogg, Inredning

I samband med att vi flyttade till den här lägenheten för ca 3 år sedan, så tapetserade jag en fondvägg i sovrummet. Jag tyckte verkligen jättemycket om tapeten, men när den kom upp på väggen så blev det inte alls speciellt bra, den blev för mörk. Det skulle ta över tre år innan jag kom till skott och köpte nya tapeter. Jag älskar verkligen tapeter och har ett helt gäng med favoriter, så det har varit svårt att välja. Men nu är de nya på plats, och jag är så nöjd med den nytapetserade väggen. Valet föll på den helt ljuvliga tapeten Pimpernel från Morris & Co.

Pimpernel tapet från Morris

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s