Webbshopen är nu öppen!

Blogg, Mina teckningar & målningar

Jag har arbetat sakta men säkert och ganska länge om jag ska vara ärlig, men nu har jag äntligen öppnat en webbshop! I webbshoppen kommer jag sälja prints av mina teckningar. Just nu ligger det bara fem prints i shoppen, men jag kommer addera på fler allt eftersom. Ta gärna en titt i webbshoppen genom att klicka här.

Nu ska det bli riktigt spännande och se hur det går!

prints-i-webbshoppen

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s