Att teckna mandala är som terapi!

Blogg, Mina teckningar & målningar

Det är så underbart att teckna en mandala. Ring efter ring blir ett nytt mönster. Det är så lätt att bara försvinna in i kreativiteten och släppa allt som finns runtomkring. Den bästa terapin som finns! Men när den väl är klar så överväldigas jag av tomhet, vad ska jag teckna nästa gång? En mandala till, en ädelsten, en prickteckning eller ska jag bara sätta mig och teckna mönster?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s