En ny prickig skog

Blogg, Mina teckningar & målningar

Det här med att pricka skogar är riktigt roligt och själv tycker jag de blir bättre och bättre. Den senaste skogen är jag faktiskt rätt nöjd med själv. När jag skapar mina skogsmotiv så använder jag mig av Pinterest och lägger upp ett kollage av olika skogsbilder på datorn som jag inspireras. Utifrån bilderna skapar jag sedan min egen skog, det blir vad det blir.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s