Mönster med cirklar i cirklar

posted in: Teckningar | 0

Att teckna mönster med hjälp av cirklar är roligt, så länge man inte har en allt för hög ambitionsnivå och siktar efter att göra perfekta runda ringar.  Men har man bara sänkt ribban lite, då går det undan.

När jag påbörjade det här mönstret startade jag helt enkelt teckna massor med cirklar i olika storlekar. När jag var klar och hade fyllt hela pappret så kände jag mig rätt nöjd och tänkte att mönstret var färdigt. Men en av kommentarerna till bilden som jag publicerade på Instagam, gav mig förslaget att färglägga alla ringar. Jag gillade idén men tänkte att effekten kanske blir lite mer dynamisk om jag gör en ny cirkel i den ursprungliga cirkeln och färglägger den i stället. Resultatet lyfte mönstret och blev faktiskt ännu bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *