Om hemsidan

Hej!

Åse Balko heter både jag och min hemsida och bor sedan några år tillbaka i Stockholm. När jag inte iklär mig rollen som projektledare på PerPR, hänger med familjen, plöjer heminredningstidningar eller tränar så kliar det ofta i fingrarna och måleriprylarna åker fram.

Teckningar & målningar

Jag har alltid varit mer eller mindre kreativ, men 2015 tog kreativiteten tagit fart på riktigt. Jag började teckna mönster; zentangle, som visade sig vara smått beroendeframkallande, jag kunde inte sluta. Nu varvar jag akvarell med svartvita grafiska mönster, prickteckningar och tuschlaveringar. Det blir lite av varje. Resultatet ser du på startsidan »

Webbshop

Nu finns ett urval av mina teckningar och målningar som prints till försäljning på min webbshop! Utbudet kommer fyllas på med fler prints. Hör gärna av dig om du har några speciella önskemål!
Gå till webbshoppen »

Bloggen – kreativitet, foto & resor

Efter en kurs på Fotografiska våren 2016 lärde jag mig äntligen bemästra min systemkamera och fotointresset tog ny fart. Jag tänkte använda bloggen för att visa upp mina foton både från vardagen och resor.
Gå till bloggen »

 

Kontakta mig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s