Tecknade blommor med prickiga skuggor

posted in: Teckningar | 0

Ännu en teckning är klar! Känslorna som kom över mig när jag för sista gången lade ner pennan efter att den sista pricken var satt var både lycka men samtidigt även lite nedstämdhet. Jag har lagt så mycket tid på teckningen, på alla detaljer och alla linjer och i det här fallet alla prickar att det är svårt att sluta, att bestämma att nu är den klar. Det blir någon märklig form av separationsångest i den allra vagaste meningen.

Vanligtvis skapar jag mina prickteckningar helt och enbart med prickar, men i det här fallet hämtade jag inspirerad från teckningen som sedan blev en tatuering som jag gjorde för ett tag sedan. I samband med den teckningen ritade jag först alla konturer och sedan skapade jag skuggor med hjälp av prickar. Så den här gången använde jag samma teknik och det fungerade ju fint.  Så där en 50-60 timmar senare så är jag äntligen klar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *